Home  »  Downloads  »  UE Mobile

UC Mobile Downloaden

Je kunt UC Mobile downloaden en uitproberen voordat je een licentie koopt! Deze download is de volledig functionele versie van de applicatie met alle functies. UC Mobile is beschikbaar in de volgende talen: Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Japans.

Belangrijk: Om UCm te kunnen gebruiken moet PortableApps (gratis download) geïnstalleerd zijn op de USB flash drive. Indien u niet beschikt over PortableApps, dan kunt u die hier downloaden.

Download UltraCompare voor PortableApps
English Download
UC Mobile v16.00 - Engels
German Download
UC Mobile v16.00 - Duits
French Download
UC Mobile v16.00 - Frans
Italian Download
UC Mobile v16.00 - Italiaans
Spanish Download
UC Mobile v16.00 - Spaans
Japanese Download
UC Mobile v16.00 - Japanese

Terug naar boven

Gratis test periode

Na installatie zal er een test periode van 30 of 45 dagen beschikbaar zijn, afhankelijk van eerdere installaties. Als deze periode is afgelopen, zal een licentie moeten worden aangeschaft om met de applicatie te kunnen blijven werken.

Deze download is voor UC Mobile v16.00

Alle licenties zijn inclusief 1 jaar aanvullende upgrades. Als je over een licentie beschikt en je bent niet zeker of deze nog recht op upgrades geeft, gebruik dan ons gratis upgrade formulier om de status te verifieren. Aanvullende upgrades worden niet bepaald door versie nummer, maar door de 12 maanden periode volgend op de aanschafdatum van de licentie.


Buy Now
Upgrade
Download

Bestel de totale mobiele bestand management oplossing

UltraEdit, UltraCompare, UE3, en UC3 prijs op aanvraag!

Installeren UC3/UE3

Installeren van UC3/UE3 op je U3 enabled smart drive is zeer simpel. Lees meer...