Home  »  IDM Informatie Policy

IDM informatie Policy


Acceptatie van de voorwaarden

Door deel te nemen aan het IDM beta testing programma, of door het geven van enige feedback aan IDM gaat u akkoord met en bent u gebonden aan de voorwaarden die hier beschreven zijn en aan de wijzigingen hierop die IDM van tijd tot tijd zal publiceren. Als u het niet eens bent met de voorwaarden die in de IDM informatie policy zijn beschreven, dan vragen wij u om niet deel te nemen aan de IDM beta programma;s en geen feedback aan IDM te sturen.

IDM kan deze informatie policy en andere richtlijnen en regels die op deze site zijn gepubliceerd van tijd tot tijd wijzigen naar eigen inzicht. Het indienen van feedback en informatie zal worden behandeld op basis van de meest recente versie van de informatie policy. Controleer de "Informatie Policy" link op de home pagina van UltraEdit.nl regelmatig om de huidige voorwaarden te bekijken.

Beta/Feedback Policy en verstuurde informatie

Alle feedback en information die door u wordt ingediend bij IDM (als onderdeel van een beta test programma of anderszins) zal geen vertrouwelijke informatie of handelsgeheimen bevatten van u of anderen. Alle feedback die wordt ontvangen door IDM wordt het intellectueel eigendom van IDM en u ontvangt geen compensatie voor enig verzonden materiaal; intellectueel of anderszins. IDM mag, maar hoeft niet, uw feedback publiceren. Door het aanleveren van beta feedback geeft u toestemming aan IDM voor het verkrijgen van de volledige ongedeelde controle over en rechten op enig intellectueel eigendom die in uw feedback is opgenomen.

Bespaar bijna 50%

IDM Software Bundles

Bespaar bijna 50% op UltraEdit door deze samen te kopen met een ander IDM product

Kracht van Portabiliteit

UE3 and UC3

Ontsluit de kracht van de totale bestand management oplossing op je U3 smart drive!