Home  »  Ondersteuning
Technical support for UltraEdit, UEStudio, UltraCompare, UltraSentry

Technische ondersteuning nodig?

De volgende bronnen staan ter beschikking om het gebruik van IDM software eenvoudiger te maken.

Veel antwoorden op gebruikersvragen kunnen worden gevonden in de diverse informatiebronnen die beschikbaar zijn in het help menu van de applicaties of op onze website. Probeer eerst de volgende links voordat u contact opneemt met IDM. Hoewel ons ondersteuningsteam snel op emails reageert, kunt u de antwoorden vaak sneller vinden door de FAQ, Power tips, handleiding of het forum te bekijken.

Momenteel is technische ondersteuning enkel in het Engels beschikbaar. Dit betreft zowel de informatiebronnen als de afdeling ondersteuning.

Kan ik bellen voor technische ondersteuning?

Vanwege de aard van technische ondersteuning blijkt dat dit het beste kan worden behandeld door onze getrainde technische support afdeling via email. Hierdoor kunnen we beter begrijpen wat het probleem is en de afhandeling ervan beter begeleiden. We hebben een systeem voor ondersteuning waardoor de meeste verzoeken binnen 30 minuten worden beantwoord (onder werktijd in de VS).

Applicatie help bestanden

 Download de (engelstalige) handleiding in PDF formaat.

 U kunt de help bestanden voor UltraEdit, UEStudio, UltraCompare, of UltraSentry bereiken via de Help -> Index. Klik op de "Search" tab om te zoeken op een sleutelwoord gerelateerd aan uw vraag.

Daarnaast is vanaf version 13.10 de Quick Start Guide beschikbaar vanuit de applicatie met links naar Power Tips op onze website. U kunt de Quick Start Guide bekijken/activeren via Help -> Quick Start Guide.FAQ

IDM onderhoudt een database met frequently asked questions (FAQ). U kunt in deze database zoeken of door de FAQ browsen om te kijken of uw vraag hier staat beschreven.

Power tips

 Bent u op zoek naar tips over het gebruik van een bepaalde functie die verder gaat dan de basis? Onze power tips zijn mogelijk precies wat u zoekt. Deze korte handleidingen beschrijven een breed scala aan functies in al onze applicaties en kunnen helpen met het stroomlijnen van prefectioneren van uw tekstverwerking en tevens nieuwe features introduceren die u nog niet kende of gebruikte.

 UltraEdit power tips
 UEStudio power tips
 UltraCompare power tips
 UltraSentry power tips

Gebruikersforum

Veel "How to" zaken zijn behandeld door onze power users in het gebruikersforum. Gebruik de zoek functie van het forum om te zoeken naar een specifieke term.

Let op: Als u een probleem rapport, suggestie of functieverzoek heeft die u specifiek aan onze ondersteuningsafdeling wilt sturen, doe dit dan via email. De forums zijn voor de gebruikers en worden niet gecontroleerd door het IDM team.

Emailen

Kunt u nog steeds niet vinden wat u zoekt?

IDM Computer Solutions, Inc. levert technische ondersteuning aan alle gelicenseerde gebruikers via email.

Help ons om u te helpen - Voorzie ons technisch ondersteuningsteam van alle details over het onderwerp van uw vraag (de vraag, welke applicatie u gebruikt, de exacte versie, operating system, enz). We antwoorden snel op emails - normaal krijgt u (tijdens kantooruren in de VS - ongeveer 8 uur later dan in Nederland) binnen een uur antwoord.

Bespaar bijna 50%

IDM Software Bundles

Bespaar bijna 50% op UltraEdit door deze samen te kopen met een ander IDM product

Kracht van Portabiliteit

UE3 and UC3

Ontsluit de kracht van de totale bestand management oplossing op je U3 smart drive!

Gratis UltraEdit toolbar

Free UltraEdit toolbar

Een browser toolbar voor IE of Firefox met UltraEdit en UltraSentry integratie!

Cnet/Download.com review
"We won't mince words:
UltraEdit is outstanding..."