Home  »  IDM

Over IDM Computer Solutions, Inc.

Ian D. Mead

Ian D. Mead
Oprichter

IDM geeft software uit sinds 1994 en is een zeer stabiel, schuldenvrij bedrijf en betrouwbare handelsorganisatie.

IDM producten hebben diverse software prijzen gewonnen waaronder PC Magazines Annual Editors Choice Award en de Shareware Industry Application of the Year Award, alsmede de Shareware Industry People's Choice Award. Onze software staat bekend om haar uitmuntende programmering en wordt beschreven in diverse internationale magazines. Onze UltraEdit tekstverwerker wordt wereldwijd erkend als een van de beste producten op zijn gebied. IDM is een certified Microsoft partner.

IDM producten hebben bijna 2 miljoen geregistreerde gebruikers over de hele wereld en zijn vertaald in acht verschillende talen.

Diverse (semi) overheidsorganisaties, beursgenoteerde en lokale bedrijven en honderdduizenden particulieren gebruiken de IDM producten wereldwijd.

Het volledige verhaal over hoe IDM Computer Solutions, Inc. is begonnen is hier beschreven.

Onze missie

De missie van IDM is om buitengewone kwaliteit en service aan onze klanten te leveren, daarbij hun verwachtingen dagelijks overtreffend en daarbij te werken aan een eeuwigdurend plan; Gods wil.

Bij IDM streven we naar uitmuntende programmering in alles wat we doen. Onze producten moeten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en de wensen en noden van onze gebruikers. Onze wens is dat de functies die wij leveren de functies zijn die onze gebruikers nodig hebben.

UltraEdit wordt geroemd om haar configurabiliteit en kracht waarmee de productiviteit van iedere gebruiker wordt verhoogd en de dagelijkse taken eenvoudiger worden gemaakt. De vele honderden functies maken het mogelijk dat UltraEdit de wensen van een breed spectrum van gebruikers kan vervullen.

Onze verantwoordelijkheid

Wij zijn het verplicht aan onze gebruikers om te luisteren naar hun wensen en te komen met innovatieve oplossingen voor de programmeer trends en uitdagingen. Wie UltraEdit of een ander IDM product registreert mag de beste ondersteuning, voortdurende productontwikkeling en functie verbeteringen verwachten voor een geweldige prijs.

Wij luisteren altijd goed naar jullie feedback en we ontwikkelen vele functies die door jullie zijn gevraagd. Dit is misschien wel de grootste waarde die we bieden, aangezien onze klanten onze ontwikkelingen voor een groot deel sturen. Onze producten zijn wat ze zijn door jullie, onze klanten.

Onze waardes

Bij IDM voelen we een grote verantwoordelijkheid om onze middelen aan te wenden om mensen in de VS en over de hele wereld te helpen. Een van de kernwaardes van onze oprichter, Ian D. Mead, is "Aan wie veel is gegeven, daarvan wordt veel verwacht". Daarom streven we ernaar om te helpen de fysieke en spirituele noden van de mensen in onze gemeenschap, ons land en over de wereld in te vullen.

Bij IDM hebben we actief gezocht naar mogelijkheden om andere te helpen. Mensen over de hele wereld hebben hiervan profijt gehad. We danken ieder van onze gebruikers, omdat door hun support van onze producten wij in staat zijn een positief verschil te maken in de levens van velen.

Lees meer over hoe IDM heeft kunnen helpen door de support van jullie, onze gebruikers.

Onze visie

Onze visie is om hoogwaardige kwaliteitsproducten te leveren die innovatie, technologie en performance verenigen met een betaalbare prijs, waarbij we de wensen en verwachtingen van onze klanten overtreffen op het gebied van service, ondersteuning en keuze. Hiertoe wil IDM de wereldwijde totaalleverancier zijn van oplossingen voor bestandsmanagement.

Bespaar bijna 50%

IDM Software Bundles

Bespaar bijna 50% op UltraEdit door deze samen te kopen met een ander IDM product

Kracht van Portabiliteit

UE3 and UC3

Ontsluit de kracht van de totale bestand management oplossing op je U3 smart drive!

Gratis UltraEdit toolbar

Free UltraEdit toolbar

Een browser toolbar voor IE of Firefox met UltraEdit en UltraSentry integratie!

Cnet/Download.com review
"We won't mince words:
UltraEdit is outstanding..."